Kemijärvellä ravattiin tänä vuonna heinäkuussa ja ensimmäistä kertaa perjantai-iltana! Palkinnot olivat taas huippuluokkaa: Seppele-ajossa peräti 3000 euron ykkönen, aloittelevien 4-6 v suomenhevosten sarjassa voittajalle 1600e. Lämminveristen kovin sarja tasoitusajo 2060 m, tammat 20m hyvitys, palkinto 1500 e. Amatööriohjastajien SM-osalähtö ja Pohjola Monte-Cup sekä Kesämestari-Cup. Ravit alkoivat klo 19.00, oli tilattu aurinkoa ja lämmintä, ja kyllähän Lapin yötön yö sitä meille tarjoili. Ohjelmassa oli myös poniohjastusmittelö:  Eemeli Hernesaho vastaan valtakunnan ponikuskichampion Eerika Koskenvalta. Kepparikisa pidettiin perinteiseen tapaan ja jokainen lapsi tuli palkituksi hienolla pokaalilla. Lapsille on oma aidattu alue liukumäkineen ja lukuisine keinuineen jne. Terassilta oli tarjolla kylmät juomat ja mahdolliset ravijatkot Kemijärven parhaassa yökerhossa Bar MinJassa. Tanssikansalle oli tarjolla Perävaaran tanssit mahtavalla tanssilavalla! Kannatti lähtiä kauempaakin, junaki kuluki Helsingistä asti suoraan Kemijärvelle. Majoitusta keskustasta Hotelli Kemijärvi, Hotelli Mestarin Kievari, Hotelli Uitonniemi. Camping Kemijärvi ihan keskustassa myös. Airbnb:n kautta tarjolla myös monenlaista.


Kuvia raveista, talkoista ym

Menestyneimmät 2022     

Kemijärven Ravi ry:n vuosikokous ja illanistujaiset sekä vuoden 2022 palkitsemiset tapahtuivat perjantaina 14.4.2023 Uitonniemessä. Palkittiin Ukkoherra ja Pilgrims Frost menestyneimpinä hevosina ja lisäksi kolme nuorta tulevaisuuden toivoa Hipsteri, Viidro ja Mysterious Shade. Talkootyön sankareina palkittiin pitkästä "urasta" Sirpa Heikkilä ja Helena Tiihonen.

Kemijärven Ravi ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Teija Lappalainen Eveliina Talvensaaren muutettua pois paikkakunnalta.
Kemijärven Ravit ovat perjantai-iltana 14.7.2023. Ensimmäinen lähtö klo 19.00. Sitä ennen jo koelähdot ja ponilähdöt.

Toivottavasti sinulla on mahdollisuus vierailla Kemijärven Ravi ry:n Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/groups/221936314507468. Siellä on ajankohtaisia tietoja ja kuvia toiminnastamme!

Pilgrims Frost Boden 2.1.2022
Pilgrims Frost Boden 2.1.2022
Ukkoherra Lahti 22.9.2022
Ukkoherra Lahti 22.9.2022

Menestyneimpien kunniakirjat ja pokaalit

Tapahtumapaikkamme

Peurakankaan ravirata ja varikkoalue

Ravirata sijaitsee Rovaniementien varrella noin 5 kilometriä Kemijärven keskustasta osoitteessa Rovaniementie 487.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita